Sben

Online marketing nemôže existovať bez kvalitných PR článkov. Tie musia byť zverejnené na dobrom a navštevovanom mieste, ktorým je náš webový magazín.

Podvodné webové stránky

Internet je pohltený podvodníkmi. Aj vám chodia do e-mailovej schránky rôzne podvodné e-maily? Ako sa im ubrániť, aby ste neprišli o svoje peniaze? A to nie je všetko. Na internete nájdete aj množstvo podvodných webových stránok, ktoré sa od vás snažia len vylákať peniaze práve nákupom nejakých vecí alebo oblečenia. Ani mi nehovorte, je ich celá kopa. Čoraz častejšie sa stretávam s reklamami na sociálnej sieti, ktoré odkazujú na podvodné webové stránky s oblečením. Je ich neúrekom. Viete sa ubrániť proti tomu, aby vás niekto okradol takýmto spôsobom?

platobná karta

Daný tovar vás neskučone láka a chceli by ste si ho zakúpiť práve za pomoci webovej stránky obchodu alebo aplikácie obchodu. No, pred samotnou kúpou by ste si mali prečítať reálne skúsenosti a recenzie o konkrétnom obchode. Najčastejšie hľadám takéto skúsenosti s rôznymi webovými stránkami práve na webovej stránke modrykonik. Je to perfektná webová stránka, kde si ľudia vymieňajú svoje názory a komentujú rôzne príspevky, či odpovedajú na otázky obyčajných ľudí. Môžete tak veľmi jednoducho zistiť, či webová stránka, z ktorej chcete niečo zakúpiť je naozaj bezpečná.

prevod cez internet

To isté platí aj pri platení kartou alebo prevodom za pomoci internetu. Za zakúpené produkty by ste mali zaplatiť online. Online platba je veľmi nebezpečnou práve kvôli všelijakým podvodníkom. Nechajte si radšej poslať svoju objednávku k vám domov na dobierku a zaplaťte až pri prevzatí tovaru. Takto neprídete o peniaze, ktoré ste si nasporili. Na internete však môžete robiť omnoho viacej činností. Viete sa zabávať, učiť sa, písať si, pracovať alebo aj komunikovať so vzdialenejšou rodinou. No, to nie je úplne všetko. Na prácu na internete potrebujete aj vhodné programy, ktoré si viete veľmi jednoducho nainštalovať do vášho počítača. Internet môžete mať prístupný vo vašom stolnom počítači, notebooku, tablete alebo aj v mobilnom telefóne.